Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en de mooiste producten en partijen. Ons assortiment wordt samengesteld door goed te luisteren naar u, onze klanten. Wij houden de laatste trends bij en om dit goed te kunnen doen houden wij goed contact met onze leveranciers over de hele wereld . Zo kunnen wij de mooiste natuursteen en keramiek partijen aanbieden voor de scherpste prijs.

Tegelsonlinekopen haalt natuursteen en keramiek uit landen over de hele wereld. Onze producten zijn afkomstig uit Europa, Azië en Zuid Amerika. We zijn jaarlijks op diverse beurzen over de hele wereld te vinden en wij bezoeken fabrieken in binnen en buitenland voor een mooi assortiment en scherpe prijzen. Door de rechtstreekse import en lage vaste kosten kunnen wij onze producten voor de beste prijs aanbieden. Wij winden er geen doekjes om en geven de beste prijs.

Wij zorgen ervoor dat u genoeg keuze mogelijkheden hebt . In ons ruim assortiment is er altijd wel iets wat bij u in de smaak valt. Als u specifieke product wensen heeft die u niet kan vinden op onze website dan kunt ook contact met ons opnemen. Wij zullen proberen om daar een passend antwoord op te geven.

Wij onderhouden zorgvuldig het contact met onze leveranciers over de hele wereld om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. In de loop der jaren hebben wij onze kennis verder uitgebreid waardoor we nog beter weten waar onze klanten naar op zoek zijn. We kunnen hierdoor snel onze voorraad aanvullen. We beschikken over een grote opslag loods waardoor we diverse producten uit voorraad kunnen leveren, altijd voor de scherpste prijs. Wij willen transparant zijn naar al onze klanten, je kunt daarom in veel gevallen de producten vooraf bekijken in onze magazijn.

Onze specialiteiten

PROFESSSIONELE ADVIES

 

SNELLE LEVERING 
 
SCHERPE PRIJZEN